luni, 5 noiembrie 2012

Curatarea Sangelui si a Ficatului


Peste 100 000 km de vase de sange, artere si capilare impreuna cu inima pompeaza 5 litri de sange, oxigen si nutrienti in intregul organism la fiecare minut. Pe langa toate acestea, sistemul circulator este incarcat cu colesterol nociv si depuneri de grasime si toxine. O anumita cantitate de colesterol si grasimi in sange este importanta pentru secretia normala de hormoni si de enzime. Dar cantitati excesive vor afecta organismul si sanatatea ta.
Sunt multe cai pentru a-ti mentine sistemul circulator sanatos. Cele mai importante sunt o nutritie echilibrata si sanatoasa (pentru a inlatura surplusul de colesterol, grasimi, zaharuri, si toxine) si respiratia adanca (pentru ca sangele sa fie bogat in oxigen). Din cand in cand, niste curative sange n-ar strica.


Cel mai mare si diversificat din punct de vedere metabolic organ intern, ficatul, indeplineste mai multe functii decat oricare alt organ al organismului. In medicina orientala, ficatul este considerat a fi responsabil cu fluxul de energie in intregul organism.
Ficatul este cel care are grija de detoxifierea si curatarea intregului organism, nu doar a toxinelor de mediu ci si a deseurilor metabolice. Ficatul este, de asemenea, un organ digestiv important – tot ce este ingerat trebuie sa fie prelucrat de catre el inainte de a fi trimis prin organism. Sanatatea intregului organism este influentata, deci, de sanatatea ficatului. Cand simti ca nu se descurca singur, incearca sa-ti ajuti ficatul folosind curative ficat.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu