sâmbătă, 27 octombrie 2012

Apa si Detoxifierea Organismului



Canalele prin care toxinele si reziduurile ies din organism sunt: porii pielii, rinichii, plamanii si intestinele.

Sudoarea nu este nimic altce decat rezultatul actiunii glandelor sudoripare, care arunca afara din organism toxinele daunatoare. Rinichii inlatura din ficat produsul final, rezultat din prelucrarea hranei si meolism. Intestinul elimina nu numai deseurile alimentare, dar si toxinele rezultate din activitatea organismului.
Conditia de baza pentru ca un organism sa fie sanatos este curatenia lui. 

Orice acumulare sau ramanere prelungita in interiorul organismului a reziduurilor intrate in putrefactie ingreuneaza drumul spre sanatate.
Dimineata, pe stomacul gol, beti un pahar cu apa calda sau rece in care dizolvati sare amara (o lingura la 200 ml de apa). Astfel, eliberati intestinul. Scopul principal al acestei proceduri este de a extrage toxinele si reziduurile din intreg organismul, eliminandu-le prin intestin.
Solutia de apa cu sare amara actioneaza asupra limfei toxice si nu asupra deseurilor, asa cum un magnet atrage cuiele si pilitura metalica. Reziduurile se aduna in intestin, iar eliminarea lor din organism se face prin golirea repetata a intestinului. Cantitatea de impuritati eliminate poate fi de 3-4 1 si chiar mai mult. Ulterior, lichidul pierdut de organism trebuie recuperat. Pentru aceasta, trebuie sa bem 2 1 de suc proaspat de citrice, diluat in 2 I de apa, pentru o asimilare cat mai rapida. Un asemenea amestec trebuie sa dea o reactie alcalina.
Sucurile de citrice se pregatesc din 4 greapfruits mari sau 6 de marime medie, 2 lamai mari sau 3 de marime mijocie si o cantitate suficienta de portocale, astfel incat sa rezulte 2 1 de suc. La aceasta cantitate de suc adaugati 2 1 de apa. Sucul trebuie baut dupa 30 de minute de la administrarea solutiej de sare amara si apoi, la fiecare 20-30 de minute, pana se termina. intreaga zi, nu se mananca nimic.Inainte de culcare faceti o clisma, cu 2 I de apa calda (adaugati sucul unei lamai sau ceai de musetel). Scopul procedurii -eliminarea reziduurilor din pliurile intestinului gros si ale celui subtire.
Detoxifierea organismului trebuie facuta trei zile la rand. in final, din organism se vor elimina 12 1 de limfa toxica, ce fi inlocuita cu aceeasi cantitate de lichid alcalin: menit sa accelereze resilirea echilibrului bazic a! organismului. In a patra zi, incepeti sa beti sucuri de legume, sa mancati legume si fructe crude.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu